Nieuwsbrief 2, 19 maart 2013

Beste aspergeliefhebber,

De eerste weken zitten er weer op!!!

eerste klant 2013Onze eerste klant, mevrouw Ten Kortenaar (jawel zaterdag 2 maart om 08:00 uur al aanwezig), had haar eigen fototoestel al bij de hand. Het is ieder jaar weer zo’n fijn gevoel om jullie allemaal welkom te heten in onze winkel!

De temperatuur is nog niet wat wij ons wensen. Tot ieders genoegen was er dan ook een warm kopje soep in het eerste weekend van maart.

Erik en Boris

Erik is volop aan de gang om de aspergebedden op te ploegen. Dit jaar stelt de natuur ons  geduld echt op de proef. Je wilt zo graag vooruit, maar dan vriest het, dan sneeuwt of regent het. Het is echt per dag zien wat er gedaan kan worden.

Natuurlijk is er de week voor Pasen weer een leuke actie in onze winkel. Dit jaar bevindt zich een chocolade paashaas in het koeleiland. Jullie kunnen naar hartelust gaan raden naar het gewicht. Wie het dichts bij komt mag de chocoladeversmading op goede vrijdag mee naar huis nemen!

zalm

Denkt u eraan om tijdig te bestellen voor het paasweekend!

Vanaf aanstaande weekend kunt u ook weer genieten van onze warm gerookte zalm. Bij velen al bekend, een heerlijke combinatie bij de asperges.

Tot ziens in onze winkel
Erik & Lean
En het aspergeteam