Nieuwsbrief 1, 25 februari 2013

Beste aspergeliefhebber,

Wij hebben dit weekend nog even genoten van de rust, de laatste vrije zondag. Want zaterdag 2 maart a.s. gaat onze winkel open.

De aspergetijd gaat weer beginnen, al zou je dat niet zeggen als je naar buiten kijkt! In de kassen zijn de asperges wakker geworden en zijn we volop aan het steken. Wij hebben onze eerste asperges genuttigd, traditioneel met speciale tafelgasten. Ieder jaar maken wij hier iets bijzonders van met bijzondere mensen en natuurlijk ons mam.

Om de aspergebedden op te ploegen vraagt moeder natuur nog even geduld. Het is de laatste weken erg nat geweest dus konden we niet op het veld. En op het moment dat het sneeuwt kunnen we ook niets opploegen.

Erik en Lean

Een rustige winter hebben wij niet gehad, wel een zeer bijzondere. Op 12-12-´12 zijn wij (Erik en Lean) volgens onze wens getrouwd in het gemeentehuis van Cromvoirt

Ook een bijzonder project is de start van de renovatie van ons huis. Bij ons is met Carnaval letterlijk het dak eraf gegaan, ons moeder was even dakloos. Maar we zitten in de opbouwfase, de rietdekkers zijn volop bezig om er weer een prachtige rieten kap op te zetten.en hebben we zaterdag een geweldig feest gegeven. Het zijn geweldig mooie dagen geweest.

Inmiddels zijn onze Poolse medewerkers gearriveerd. Het was een warm weerzien. En ook Patricia en Edwin gaan weer volop meewerken in het bedrijf, zij hebber er zin in en zullen op hun manier een invulling gaan geven in het geheel. Om de boel eens wat op te frissen gaan we dit jaar een begin maken met bedrijfskleding. Patricia en Lean zijn achter het naaimachine gekropen voor de finishing touch. Tevens wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde website, want ook hierin willen we met de tijd mee.

Wij zien jullie vanaf volgend weekend graag weer in onze winkel!

Tot ziens

Erik en Lean
En het aspergeteam