Nieuwsbrief 9, 24 juni 2013

 

Wordt deze mail niet goed weergegeven, klik dan .


Asperges Verhoeven

Nieuwsbrief 9, 24 juni 2013

Beste aspergeliefhebber,

Zoals jullie gemerkt hebben, zijn ook onze nieuwsbrieven in onze nieuwe stijl. En binnenkort zal onze website www.hetgroentehofke de lucht in gaan.

Nog 6 dagen te gaan!
De afgelopen maanden zijn ruim 10.000 klanten door ons winkeldeurtje gekomen! Ons Patricia heeft haar “mannetje” gestaan dit jaar en leuke contacten opgebouwd. Er komen zelfs klanten met bloemen voor de dame met de mooie bruine ogen. Een aantal klanten begint al afscheid te nemen i.v.m. vakantie en hebben hun laatste aspergemaaltje genuttigd.

Wilt u nog asperges in de vriezer, wij hebben de A-kwaliteit in de aanbieding voor € 5,00 per 700 gram geschild en gevacumeerd. Gemak dient immers de mens. Wilt u andere sorteringen laten vacumeren dan kan dit natuurlijk ook. Wij zouden het op prijs stellen als u ze dan van tevoren besteld.

Groentehofke
De bloementuin begint wat groen te worden, de Ridderspoor staat al fleurig te bloeien. Eetbare viooltjes zijn er ook volop, vraag ernaar in de winkel als u uw bord eens extra wil versieren. Volgende week zullen de tuinbonen in de winkel liggen, heerlijk vers van het land en mooi klein en smaakvol.

 

Zondag 30 juni, laatste verkoopdag voor de asperges
Tot ziens in onze winkel!
Erik & Lean
En het aspergeteam

St. Lambertusstraat 77 – 5266 AD Cromvoirt
Tel: 0411-641845 – www.asperges-verhoeven.nl
Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur
zon- en feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur