Roerbakken asperges met garnalen en Hollandaise saus

Benodigdheden (voor 4 personen):
20 stuks verse asperges
250 gram Noorse garnalen
2 pakjes Garde d`Or Hollandaise saus
2 eetlepels verse bieslook
Olijfolie
Peper & zout

 

Bereidingswijze:
Schil de asperges met een dunschiller. Snijd 1 cm. van de onderkant af. Snijd de asperges vervolgens in lange schuine stukken. Verwarm een koekenpan met een scheutje olijfolie en roerbak de asperges hierin op een middelhoog vuur (zonder deze te kleuren). Doe op het laatste moment de garnalen erbij. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verwarm in een ander pannetje de Hollandaise saus op een laag vuur en roer รก la minute de gesneden bieslook door de saus.

Serveer dit gerecht op een bedje van spinazie met in room en knoflook gekookte aardappels.